orvosikonyv.hu

orvosi szakkönyvek, egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok áruháza

 
  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap 300 jó tanács Alzheimer-kórral élőknek és gondozóiknak

300 jó tanács Alzheimer-kórral élőknek és gondozóiknak

E-mail


300 jó tanács Alzheimer-kórral élőknek és hozzátartozóiknak
Az Alzheimer-kór jelentős kihívások elé állítja a beteget és mindazokat, akik szerető gondoskodással igyekeznek körülvenni őt. Kiadványunk a hétköznapok nyelvére lefordított hasznos tanácsaival siet segítségére az Olvasónak.

Megjelenés: 2010
Oldalszám: 160
ISBN 978-615-5005-10-7
Sorozat:Betegtájékoztató

bolti ár 2990 Ft
webáruház ár 2700 Ft

Menny.

300 jó tanács Alzheimer-kórral élőknek

A betegség előrehaladtával sok körülmény megváltozik: a szellemi hanyatlás felborítja a megszokott mindennapokat, nem ritkán érthetetlen és váratlan pillanatokat szerezve a betegnek, a családnak és a barátoknak. Ugyanakkor számos készség és képesség a legvégsőkig megmarad. Kiadványunk a hétköznapok nyelvére lefordított hasznos tanácsaival siet segítségére az Olvasónak. Hogyan késleltethetjük az egyes készségek elvesztését? A még ép készségeken keresztül hogyan csempészhetünk sok vidám pillanatot, örömteli percet a beteg életébe? Az elméleti háttér felvázolása mellett sok-sok konkrétummal nyújtunk segítő kezet a gondoskodáshoz, hogy mind a gondozónak, mind a betegnek megkönynyítse és hatékonyabbá, gördülékenyebbé tegyük az ápolás folyamatát, s a végsőkig megőrizhessük a beteg méltóságát.

„Bárcsak én is megkaphattam volna mindazokat a tanácsokat és hozzájuthattam volna azokhoz az ismeretekhez annak idején – még az út elején, amikor az Alzheimer-kór először érintette meg a családunk életét –, amelyekkel ez a könyv telis-tele van!”

– részlet a szerző előszavából –


Megjelenés: 2010
Oldalszám: 160
ISBN 978-615-5005-10-7
Sorozat: Betegtájékoztató

bolti ár 2990 Ft
webáruház ár 2700 Ft

Menny.


 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitterJP-Bookmark