orvosikonyv.hu

orvosi szakkönyvek, egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok áruháza

 
  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Angyali Kristályok - Kreativitás, lendület, karrier - karneol

Angyali Kristályok - Kreativitás, lendület, karrier - karneol

E-mail

creativity koHívja segítségül a karneolt, hogy céljai eléréséhez új ötletekkel, bátorsággal, tetterővel és szerencsével ruházza fel!

Ez a gyönyörű narancssárga kristály az előrelépés köve. Megnyitja az utat az örömteli alkotóerő előtt, felszínre hozza a rejtett tehetségeket. Lendületet, ambíciót, önbizalmat és bátorságot ad ahhoz, hogy álmainkat tettekre váltsuk, az útközben jelentkező problémákat pedig megoldjuk. A bőség és a szerencse egyik fő köve is. Védi testünket, otthonunkat a káros behatások ellen. Új szenvedélyeket ébreszt a magánéletben és a hivatásban egyaránt. Lelkileg stabilizál, testi szinten életerővel tölt fel, javítja a koncentrációt, serkenti az anyagcserét, a táplálkozási zavarok megszüntetését, mindkét nemben segít visszaállítani a felborult hormonális egyensúlyt.

A féldrágakövek már évezredek óta az ember segítőtársai. Tiszta energiájuk gyógyít és életerővel tölt fel, harmóniát sugároz a léleknek, és segíti a meditációt. Az érzelmi életre, a hangulatunkra, a test működésére gyakorolt jótékony hatásuk ősidők óta ismert. Viselőjüket kiegyensúlyozottabbá teszik, és az energetikai gátak feloldásában, az energiaközpontok aktiválásában is hatékonyan segédkeznek.

A természet keze formálta ezeket a kristályokat, amelyek összekötik a láthatatlan világot a láthatóval, az éteri világot az emberivel. Az ásványok világának univerzális erejét közvetítik felénk e divatos és exkluzív ékszercsalád formájában.


ÚJ TERMÉK

Valódi féldrágakő, karneol karkötő, szív alakú medál, ezüstözött nyaklánc, plüss ékszertartó, pozitív megerősítés kártya

Méret: 10 x 18 cm díszdobozban
Sorozat:Angyali Kristályok
Származási hely: UK

bolti ár 3990 Ft
webáruház ár 3890 Ft

Menny. 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitterJP-Bookmark