orvosikonyv.hu

orvosi szakkönyvek, egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok áruháza

 
  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap

Nyilatkozat a személyes adatok védelméről

E-mail
Az orvosikonyv.hu működtetője, a Zafír Press Kiadó megkülönböztetett figyelmet fordít a webhelyén gyűjtött személyes adatok védelmére – biztosítva a látogatók információs önrendelkezési jogát.
A Zafír Press Kiadó a látogatók személyes adatait a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések érvényre juttatásához szükségesek, illetve megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.
Az adatkezelés jogalapja a felhasználók önkéntes hozzájárulása. Az adatszolgáltató felhasználók személyes adataik kezeléséről tájékoztatást kérhetnek a webhely működtetőjétől.
Az orvosikonyv.hu webhelyen gyűjtött személyes adatokat a Zafír Press a webhely üzemeltetéséhez, valamint a felhasználók által kért vagy engedélyezett szolgáltatás(ok) végrehajtásához használja.
A webhely működtetője a személyes adatokat az oldal megtekintése során, a weboldal látogatottsági statisztikájához gyűjtött adatokat nem kapcsolja össze. A weboldal felkeresése során automatikusan rögzítésre kerül a felhasználó látogatásának kezdő és befejező időpontja, illetve − a felhasználó számítógépének beállításától függően − a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokból a rendszer statisztikai adatokat generál.
A webhely működtetője üzenetet, hírlevelet csak az ügyfél, felhasználó előzetes kérésére, ill. belegyezésével küld, és biztosítja, hogy e kommunikációs szolgáltatást a felhasználó bármikor megszüntethesse. A webhely működtetője biztosítja, hogy a felhasználók hozzáférjenek személyes adataikhoz és módosíthassák azt.
A webhely működtetője kijelenti, hogy a webhelyen gyűjtött személyes adatokat más birtokába nem juttatja, ha ez mégis valamilyen célból szükségessé válik, akkor a webhely működtetője ehhez a felhasználó beleegyezését külön megkéri.
Az orvosikonyv.hu a személyes adatokat szerződéses partnere, a mediacenter.hu szerverén tárolja. A Mediacenter Kft.. a hatályos jogszabályoknak és a szerverüzemeltetés biztonsági előírásainak megfelelően gondoskodik a személyes adatok védelméről.
Az adatvédelmi elvek és szabályzat kialakításakor az alábbi jogszabályokat vettük figyelembe:
- A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
- Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;

Zafír Press Kiadó

az orvosikonyv.hu weboldal fenntartója

 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitterJP-Bookmark