orvosikonyv.hu

orvosi szakkönyvek, egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok áruháza

 
  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Ismeretterjesztő kiadványok

Egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok

 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitter

300 jó tanács Alzheimer-kórral élőknek és gondozóiknak

E-mail


300 jó tanács Alzheimer-kórral élőknek és hozzátartozóiknak
Az Alzheimer-kór jelentős kihívások elé állítja a beteget és mindazokat, akik szerető gondoskodással igyekeznek körülvenni őt. Kiadványunk a hétköznapok nyelvére lefordított hasznos tanácsaival siet segítségére az Olvasónak.
Bővebben...
 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitter

Michael van Straten: OMEGA-3 szakácskönyv

E-mail
Omega-3 szakácskönyv
Az Omega-3 szakácskönyv összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat, számtalan hasznos tanácsot ad és megtanít arra, hogyan használhatjuk ki legjobban az omega-3 zsírsav sokrétűen jótékony hatását. Talán újra kedvet csinál ahhoz, hogy a magyar konyha valaha fontos részét képező halételek ismét elfoglalják méltó helyüket étkezési kultúránkban.
Bővebben...
 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitter

A prosztata védelmében -- Receptek

E-mail

koleszterindiéta_receptekAz életmódkutatók álláspontjával egyetértve, Kiadónk is úgy látja, hogy a megfelelő étrendre történő átállás csak akkor lehet sikeres, ha örömöt is okoz. A bemutatott mintareceptjeink – reméljük – meggyőzően bizonyítják, hogy diétás táplálkozás esetén sem kell lemondani az étkezés nyújtotta örömökről.

Bővebben...
 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitter

A prosztata védelmében -- Részletes tartalomjegyzék

E-mail

koleszterindiéta_receptekSzámos életmódkutató álláspontjával egyetértve, Kiadónk meggyőződése is, hogy az életmód-változatás csak akkor lehet sikeres, ha örömöt is okoz. E szakácskönyv-sorozat különösen megfelel ennek a szempontnak, mert kötetenként több mint 100 jobbnál jobb, különleges és ízletes recepteket kínál. Böngésszék át a részletes tartalomjegyzéket!

Bővebben...
 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitter

A prosztata védelmében -- Zafír Press Kiadó előszava

E-mail

koleszterindiéta_receptekA prosztatarák Magyarországon a férfiak halálát okozó daganatos megbetegedések között az egyik leggyakoribb, a harmadik-negyedik helyen áll, noha az időben felfedezett prosztatarák túlélési esélye nagyságrenddel nagyobb. Míg Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban a frissen diagnosztizált rosszindulatú daganatos betegek jelentős százaléka műthető, addig Magyarországon az arány fordított, a betegek számottevő része már áttétekkel kerül orvoshoz. Ekkor a daganateltávolítást szolgáló sebészeti beavatkozás már nem, csupán a panaszok enyhítését célzó gyógyszeres kezelés jöhet szóba.

Bővebben...
 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitter

A prosztata védelmében -- A szerzőkről

E-mail

koleszterindiéta_receptekA kötet szerzői elismert táplálkozástudományi kutatók és szakértők. Valamennyien meggyőződéssel vallják – és kutatásaik eredménye is ezt bizonyítják –, hogy az egészségtudatos táplálkozással az emberek saját kezükbe vehetik egészségük védelmét. A diétás receptkönyv szerkesztő-szerzője, Margaret Rayman fő kutatási területe a szelén hatása a prosztatadaganatra.

Bővebben...
 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitter

A prosztata védelmében -- Betegségmegelőzés, étrend, gyógyító ételek

E-mail

koleszterindiéta_receptekA prosztatarák a férfiak daganatos halálozásának második-harmadik leggyakoribb oka a világon. Az Európai Unió országaiban évente 80-90 000 új esetet fedeznek fel. Magyarországon évente átlagosan 2400 új beteget diagnosztizálnak és évente 1400-an halnak meg ebben a betegségben. Korai felismerése, az időben elkezdett kezelés és életmód-változtatás, valamint az egészséges táplálkozás akár teljes gyógyuláshoz vezethet.

Bővebben...
 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitter


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL