orvosikonyv.hu

orvosi szakkönyvek, egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok áruháza

 
  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Szívbarát receptek -- Diétás szakácskönyv

E-mail

koleszterindiéta_receptekPaul Gayler: „Ez a könyv a mai világunkba illeszthető egészséges táplálkozással foglalkozik, csak a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk ötletdúsan, jó érzékkel és kellő gondossággal. Mindehhez segítségül hívom három évtized értékes tapasztalatát és a sok különböző ízvilágot, melyeket a világkörüli útjaim során ismertem meg." A következőkben néhány mintaoldalt adunk közre – ízelítőül. Jó étvágyat!


Megjelenés: 2009
Méretek: 210x210 mm
Oldalszám: 160
ISBN: 978-963-88275-3-1
Sorozat: Diétás szakácskönyvek
bolti ár 3390 Ft
webáruház ár 3210 Ft

Menny.

Szívbarát receptkönyvEnnek eredménye a több mint 100 recept, amelyben végig szem előtt tartotta a dietetikus társzerző minden táplálkozási tanácsát. A receptek egy része igazi ínyenceknek való, más részük inkább hétköznapi – mindenki megtalálhatja a maga ízlésének legmegfelelőbb ételeket.

Ez nem egy „elszállt, egészségmániás” szakácskönyv. Ez a könyv a mai világunkba illeszthető egészséges táplálkozással foglalkozik, a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk ötletdúsan, jó érzékkel és kellő gondossággal.

Nem is olyan régen az egészséges táplálkozás fogalma még egyet jelentett az önmegtartóztatással, a megvonással és az unalmas ételekkel. Ez ma már egyáltalán nem igaz. E könyvből megtanulhatjuk, hogyan táplálkozzunk okosan, a szívünk egészségét is szem előtt tartva, és legfőképpen, hogy nem kell választanunk az egészség és a jó ételek között. A szakácskönyv meggyőzően bizonyítja, hogy a diéta során is ízletesebbnél ízletesebb ételeket fogyaszthatunk.

A könyv megjelenését támogatta: a H.E.A.R.T UK
A szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséért tevékenykedő elismert és neves szervezet az Egyesült Királyságban. A szervezet kiemelt céljának tekinti a kockázati tényezőket csökkentő életmód, a szívbetegségek körében pedig a tudatos egészségmegőrzés népszerűsítését. Részletes információt szolgáltat mindezekről a nagyközönségnek és az egészségügyi szakdolgozóknak egyaránt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK


Megjelenés: 2009
Méretek: 210x210 mm
Oldalszám: 160
ISBN: 978-963-88275-3-1
Sorozat: Diétás szakácskönyvek
bolti ár 3390 Ft
webáruház ár 3210 Ft

Menny.


 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitterJP-Bookmark