orvosikonyv.hu

orvosi szakkönyvek, egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok áruháza

 
  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Elektrokardiográfia

Elektrokardiográfia az orvosi gyakorlatban

E-mail
Elektrokardiográfia az orvosi gyakorlatban Kötetünk praktikus kézikönyv a leggyakoribb EKG-eltérések felismeréséhez, amelyet számos kiváló minőségű, 12 elvezetéses EKG-felvétellel illusztráltunk. A könyvben összefoglalt ismeretek birtokában kellő magabiztossággal és felkészültséggel láthatók el a mindennapi orvosi gyakorlatban előforduló esetek.

Megjelenés: 2007
Méretek: 100x135 mm
Oldalszám: 283
ISBN 978-963-06-3301-7
Sorozat: Orvosi zsebkönyvtár

bolti ár 3450 Ft
webáruházi ár 3250 Ft

Menny.

A szerző előszava

Elektrokardiográfia az orvosi gyakorlatbanElső pillanatban csábító lehet szert tenni egy olyan könyvre, amely egy adott szakterület teljes ismeretanyagát tartalmazza. Sokszor azonban egy ilyen könyv elolvasása után olyan érzésünk támad, hogy a tudásunk lényegesen nem gyarapodott, aminek rendszerint a minőség rovására megnövelt információmennyiség az oka.

A könyvnek nem az a célja, hogy a tankönyveket vagy kézikönyveket helyettesítse. A legkülönbözőbb szakterületek gyakorló orvosai számára íródott, akik a mindennapi munkájuk során a leggyakoribb EKG-eltérésekkel találkoznak, ugyanakkor tisztában kívánnak lenni a ritkábban előforduló kórképek EKG-diagnosztikájával is. A leírtak megértését konkrét példák és ábrák segítik. A könyv nem elmélyült szakmai ismereteket nyújt, sokkal inkább az EKG alapellátásban betöltött szerepét emeli ki. Meggyőződésem, hogy a könyvben összefoglalt ismeretek birtokában kellő magabiztossággal és felkészültséggel láthatók el a mindennapi orvosi gyakorlatban előforduló esetek. A könyvet mindemellett haszonnal forgathatják az érdeklődő orvostanhallgatók és az orvos-rezidensek is.
Őszintén remélem, hogy a könyv hasznos segítségül szolgál majd a Kollégák gyógyító munkájához.

Végezetül köszönetemet fejezem ki Regine Pulternek, aki hosszú évek óta asszisztensként dolgozik mellettem, a könyv megírásában nyújtott segítségéért.

R. Haberl

Szerző: Dr. Ralph Haberl, kardiológus, EKG-specialista Fordította: Dr. Kemény Annamária
A fordítást szakmailag lektorálta és a hazai viszonyokra adaptálta: Dr. Karlócai Kristóf, Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet, Budapest
KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK:


Megjelenés: 2007
Méretek: 100x135 mm
Oldalszám: 283
ISBN 978-963-06-3301-7
Sorozat: Orvosi zsebkönyvtár

bolti ár 3450 Ft
webáruházi ár 3250 Ft

Menny.


 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitterJP-Bookmark