orvosikonyv.hu

orvosi szakkönyvek, egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok áruháza

 
  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Légzésfunkicós vizsgálatok kalauza

Légzésfunkicós vizsgálatok kalauza

E-mail
Táplálkozástudományi kalauz
Az első magyar nyelvű orvosi kézikönyv, amely valós, gyakorlati segítséget jelent a légzésfunckiós vizsgálatok alkalmazásához és az eredmények értékeléséhez.

Megjelenés: 2011
Méretek: 100x135 mm
Oldalszám: 144
ISBN 978-615-5005-26-8
Sorozat: Orvosi kalauz

bolti ár 3450Ft
webáruház ár 3250 Ft
Menny.

  • A spirometriai, a tüdőtérfogatokkal, a gáz-disztribúció és diffúziós kapacitással, a speciális vizsgálatokkal és provokációs próbákkal, valamint, vérgáz-analízissel foglalkozó fejezetek egységes szerkezetűek ek: a vizsgálatok indikációit, technikáit, algoritmusait, az alapvető fogalmak definícióit, az egyes eltérések klinikai jelentőségét ismertetik jól átlátható, vázlatos, táblázatos formában.
  • Az egyes fejezetek kitérnek az egyes betegségek lefolyása során tapasztalható változásokra, a differenciáldiagnosztikai szempontokat pedig praktikus algoritmusokba szedve ismertetik.
  • A kötet további különleges értéke a normálértékeket felvonultató és spirometriai számításokat, képleteket ismertető, szintén gyakorlat-orientált fejezet.  Kiadványunk nemzetközi sikerkönyv magyar nyelvű kiadása. Könnyen hordozható méretében óriási adatbázis és olyan gyakorlati információk sokasága rejlik, amely egyedülállóvá teszi a hazai szakkönyvek palettáján, ezért méltán számíthat nagy népszerűségre hazánkban is.
Megjelenés: 2011
Méretek: 100x135 mm
Oldalszám: 186 
ISBN 978-615-5005-26-8
Sorozat: Orvosi kalauz

bolti ár 3450Ft
webáruház ár 3250 Ft
Menny.


 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitterJP-Bookmark