orvosikonyv.hu

orvosi szakkönyvek, egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok áruháza

 
  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Mágneses könyvjelzők

A könyvjelzőkről -- Könyvjelző és üdvözlőlap egyben

E-mail
Tegye személyessé az ajándékba vásárolt könyvet! A Zafír Press Kiadó mágneses könyvjelzői, elegáns kiegészítői az ajándékkönyveknek, de önmagukban is szép apró ajándéktárgyak.
A kollekció képeit 30 ezer fotóból választottuk ki,
így minden korosztály,minden alkalomra
talál neki tetsző könyvjelzőt.
mágneses könyvjelző
könyvjelző

A Zafír Press Kiadó mágneses könyvjelzői, elegáns kiegészítői az ajándékkönyveknek, de önmagukban is kedves apró ajándéktárgyak. A kétoldalas könyvjelzők belső oldalára személyes üzenet írható. A kollekció képeit 30 ezer fotóból választottuk ki, így minden korosztály, minden alkalomra talál neki tetsző könyvjelzőt. A termék sokoldalúan használható bárhol, könyvbe vagy határidőnaplóba, jegyzetfüzetbe, magazinba is helyezhető. Két mágnes fogja össze a könyvlapot, így a könyvjelző nem esik ki, a könyvből kiálló félkör alakú fül is esztétikai élményt nyújt.

Nézze meg a könyvjelzőket! Klikk a képre!

könyvjelző hegy mágneses könyvjelző karácsony mágneses könyvjelző husky mágneses könyvjelző kacsa mágneses könyvjelző kisbaba mágneses könyvjelző virág mágneses könyvjelző tündér mágneses könyvjelző ló mágneses könyvjelző kiskutya mágneses könyvjelző klasszikus mágneses könyvjelző erdő mágneses könyvjelző cica


 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitterJP-Bookmark