orvosikonyv.hu

orvosi szakkönyvek, egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok áruháza

 
  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Orvosi szakkönyvek Orvosi adattár Laboratóriumi differenciáldiagnosztika

Laboratóriumi differenciáldiagnosztika

E-mail
laboratóriumi diffrenciáldiagnosztikA
A Laboratóriumi differenciáldiagnosztika a gyakorlati szempontok alapján válogatott közel 100 laboratóriumi paraméter kapcsán megadja a vizsgálat indikációit és az eredmény értelmezését, az érték csökkenésének, emelkedésének lehetséges okait.

Megjelenés: 2010
Méretek: 85x55 mm
ISBN 978-615-5005-00-8
Sorozat: Orvosi adattár

bolti ár 1695 Ft
webáruház ár 999 Ft

Menny.


laboratóriumi diffrenciáldiagnosztikAKiadványunk terjedelmes, mégis könnyen átlátható adatbázist rejt, amely ugyanakkor kis helyen elfér, és diagnosztikai segédeszközként szolgál minden gyakorló orvos számára. A laboratóriumi diagnosztikai vizsgálatok egyre bővülő tárháza egyrészt örvendetes, másfelől egyre nagyobb kihívás elé állítja a gyakorló orvost. Az Orvosi adattár jelen kötete jól kiegészíti a korábbi Normálértékek I. és II. kötetet, ahol a referenciatartományokat gyűjtöttük össze.

Ez a kötet a gyakorlati szempontok alapján válogatott közel 100 laboratóriumi paraméter kapcsán megadja a vizsgálat indikációit és az eredmény értelmezését, az érték csökkenésének, emelkedésének lehetséges okait. Így könnyen áttekinthető ismeretanyagot közöl, és gyors segítséget nyújt a döntéshozatalhoz.


KAPCSOLÓDÓ KIADVÁNYAINK:Megjelenés: 2010
Méretek: 85x55 mm
ISBN 978-963-88595-7-0
Sorozat: Orvosi adattár

bolti ár 1695 Ft
webáruház ár 999 Ft

Menny. 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitterJP-Bookmark