orvosikonyv.hu

orvosi szakkönyvek, egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok áruháza

 
  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Normálértékek II. Testfolyadékok, funkciós tesztek, gyógyszerek, toxinok, gáztranszport

E-mail
Normálértékek II. Testfolyadékok, funkciós tesztek, gyógyszerek, toxinok, gáztranszport
Normálértékek II. (Testfolyadékok, funkciós tesztek, gyógyszerek, toxinok, gáztranszport) a korábbi, normálértékekkel foglalkozó kötet folytatása, a testfolyadékokkal kapcsolatos referenciatartományokat, a funkciós teszteket és eredményük értelmezését, a gyógyszerek terápiás és toxikus tartományát, valamint az egyes gyógyszerek és tápanyagok laboratóriumi eredményekre gyakorolt eredménymódosító hatását veszi sorra.

Megjelenés: 2010
Méretek: 85x55 mm
Oldalszám: 64
ISBN 978-963-88595-8-7
Sorozat: Orvosi adattár

bolti ár 1695 Ft
webáruház ár 999 Ft

Menny.

Normálértékek II. Testfolyadékok, funkciós tesztek, gyógyszerek, toxinok, gáztranszportAz Orvosi adattár sorozat korábbi, normálértékekkel foglalkozó kötetének folytatásaként ez a kiadvány a testfolyadékokkal kapcsolatos referenciatartományokat (vizelet, széklet, synovialis folyadék, pleuralis folyadék, ascites punctio, gyomornedv, liquor, sperma, amniális folyadék, verejték), a funkciós teszteket és eredményük értelmezését (pl. renalis, gastrointestinalis funkciós tesztek), a gyógyszerek terápiás és toxikus tartományát, valamint az egyes gyógyszerek és tápanyagok laboratóriumi eredményekre gyakorolt eredménymódosító hatását veszi sorra, végül ismerteti a tüdőmûködéssel kapcsolatos normálértékeket.

Ez a bankkártya méretű könyv valójában igen sokrétű, mégis könnyen átlátható adatbázist rejt, amely ugyanakkor kis helyen elfér, igazán „zsebbe való”. Hasznos segítség a szükséges információk gyors elérésében, időt takarít meg a betegellátás javára, így minden szakorvos elmaradhatatlan eszközévé válik.


KAPCSOLÓDÓ KIADVÁNYAINK:Megjelenés: 2010
Méretek: 85x55 mm
Oldalszám: 64
ISBN 978-963-88595-8-7
Sorozat: Orvosi adattár

bolti ár 1695 Ft
webáruház ár 999 Ft

Menny.


 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitterJP-Bookmark