orvosikonyv.hu

orvosi szakkönyvek, egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok áruháza

 
  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Orvosi szakkönyvek Orvosi szakkötetek Neuropathiák a klinikai gyakorlatban

Neuropathiák a klinikai gyakorlatban

E-mail
neuropáthiákNoha Magyarországon a neuropathiával kapcsolatos oktató és gyógyító tevékenység nemzetközi mércével mérve is igen magas szintű, határterületi tudományágként sem az oktatásban, sem a napi klinikai gyakorlatban nem kap megfelelő figyelmet. Kötetünk hazánkban az első, számos kiváló szakember szerzői közreműködésével készült mű, amely átfogó képet nyújt a különböző etiológiájú szomatikus és az autonom neuropathiákról egyaránt.

Megjelenés: 2012
Méretek: 125*200 mm
Oldalszám: 412 oldal
ISBN 978-615-50052-2-0

bolti ár 3900 Ft
webáruházi ár 3700 Ft
Menny.

GYógyszerkölcsönhatásokEgyedülálló abban a tekintetben, hogy a különböző belgyógyászati betegségekhez csatlakozó idegrendszeri károsodás szerteágazó komplex tünetegyüttesét, holisztikus, de alapvetően belgyógyászati központú szemléletben foglalja össze. Ennek megfelelően a hangsúly a neuropathia rossz prognózisával összefüggő aspektusok bemutatására került. Noha középpontjában a cukorbetegséghez társuló neuropathia áll, többek között az alkoholos és nem alkoholos májbetegségekhez, a hematológiai kórképekhez, a krónikus vesekárosodásokhoz, az immunológiai és centrális kórképekhez csatlakozó és a gyermekés serdülőkori neuropathia-formákkal, a diabeteszes láb komplex témakörével is részletesen foglalkozik.

Mélyrehatóan tárgyalja a modern kezelési lehetőségeket is, a legújabb tudományos információk és klinikai vizsgálatok eredményeiből merítve ad elméleti és gyakorlati útmutatást a témában.

A könyv méltán számíthat számos szakma, így a diabetológusok, a neurológusok, a háziorvosok, a kardiológusok, a gasztroenterológusok és mindazon klinikusok érdeklődésére, akik részt vállalnak a neuropathia ellátásában.

Szerkesztette: Dr. Kempler Péter, Dr. Várkonyi Tamás


TOVÁBBI RÉSZLETEK A KÖNYVRŐL:Megjelenés: 2012
Méretek: 125*200 mm
Oldalszám: 412 oldal
ISBN 978-615-50052-2-0

bolti ár 3900 Ft
webáruházi ár 3700 Ft
Menny.


 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitterJP-Bookmark