orvosikonyv.hu

orvosi szakkönyvek, egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok áruháza

 
  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

TNM-atlasz -- A rosszindulatú daganatok TNM klasszifikációja és stádiumbeosztása

E-mail
TNM-atlaszKötetünk az American Joint Committee on Cancer (AJCC) hivatalos kiadványának eddigi legfrissebb, hatodik kiadása, a témában alapmű, az AJCC vezető pozíciója pedig közismert a TNM-stádiumbeosztással kapcsolatos legújabb ismeretek közreadásában.Megjelenés: 2009
Méretek: 125x200 mm
Oldalszám: 364
ISBN: 978-963-88275-5-5
Sorozat: Önálló orvosi szakkötetek

bolti ár 4990 Ft
webáruházi ár 4200 Ft

Menny.

TNM-atlaszA TNM-klasszifikációt bemutató és illusztráló kézikönyv, amely az összes régiót sorra veszi a tumor (T), a regionális nyirokcsomók (N) és a távoli metastasis (M) tekintetében: a fej-nyaki régiókat, az emésztőrendszert, a mellkast, a csont-izomrendszert, a lágyrészeket, az emlőt, a bőrt, a húgy-ivarrendszert és a nőgyógyászati régiókat. Emellett minden régió esetében ismerteti az aktuális stádiumbeosztásokat is.

A TNM az „egyetemes nyelv”, amelyet a malignus tumoros betegekkel foglalkozó összes klinikusnak használnia kell. A kötet különös értéke a több mint 400 didaktikus rajz, amellyel ez az illusztrált atlasz a klinikai és a patológiai stádiumbeosztást képszerűen jeleníti meg, így kelti életre a TNM nyelvét és hasznos útmutatóul szolgál klinikusnak, kutatónak egyaránt.

Külön figyelmet érdemelnek az aktuális diagnosztikus kritériumok és sebészi szempontok, új klasszifikációs definíciók és a stádiumbeosztások is, amelyekben számos változás következett be az elmúlt években, például az emlődaganatok, a melanoma, a pajzsmirigy, az urogenitalis régiók, valamint a csont- és izomrendszer daganatai kapcsán.

A kötet eredeti kiadását olyan neves nemzetközi szervezetek támogatták, mint az ASCO (American Society of Clinical Oncology), az American College of Surgeons és az American Cancer Society. A magyar kiadás is nagy népszerűségre számíthat, hiszen az onkológusok és sebészek mellett az onkológiai betegek kezelésével foglalkozó összes szakorvos számára hiánypótló, továbbá a klinikai kutatásokban résztvevők számára is nélkülözhetetlen mű.


Megjelenés: 2009
Méretek: 125x200 mm
Oldalszám: 364
ISBN: 978-963-88275-5-5
Sorozat: Önálló orvosi szakkötetek

bolti ár 4990 Ft
webáruházi ár 4200 Ft

Menny.


 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitterJP-Bookmark