orvosikonyv.hu

orvosi szakkönyvek, egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok áruháza

 
  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Orvosi szakkönyvek Orvosi zsebkönyvtár Laboratóriumi diagnosztika

Laboratóriumi diagnosztika

E-mail
Laboratóriumi diagnosztika A kötet a laboratóriumi diagnosztika ismeretanyagát beülteti a betegellátásban végzett diagnosztika és differenciáldiagnosztika folyamatába, ezért minden gyakorló orvos asztalán helyet érdemel, zsebkönyv lévén a betegágy mellett is hasznos segítség lehet, a rezidensek és az orvostanhallgatók számára pedig megbízható háttérismereteket nyújt.

Méretek: 100x135 mm
Oldalszám: 351
ISBN 978-963-87751-0-8
Sorozat: Orvosi zsebkönyvtár

bolti ár 3450 Ft
webáruházi ár 3250 Ft

HAMAROSAN RENDELHETŐ

Laboratóriumi diagnosztikaÉvtizedenként csupán egy-egy könyv lát napvilágot a laboratóriumi diagnosztika témakörében, hát itt volt az ideje, hogy ez a legmodernebb ismereteknek is megfelelő alkotás megjelenjen magyar nyelven.

  • széleskörű adatbázis a laboratóriumi módszerekről, alkalmazási körükről, az eredmények értékeléséről, gyakorlati megközelítésben
  • szerv- és anyagcsererendszerek szerint tagolt, könnyen áttekinthető szerkezet
  • referenciatartományok SI mértékegységekkel is
  • részletes tárgymutató segít a gyors keresésben

"…ez a könyv csupán alakjában zsebkönyv. Tartalmát tekintve rendkívül gazdag. A rutin diagnosztikában felmerülő esetleges kérdéseken túl, ha valakinek egy speciális esetben merül fel kérdése, akkor is érdemes lesz először ebbe belenézni – és csak azután levenni egy kézikönyvet a polcról…" – részlet a szakmai lektor előszavából. A kötet külön erénye, hogy a laboratóriumi diagnosztika ismeretanyagát beülteti a betegellátásban végzett diagnosztika és differenciáldiagnosztika folyamatába, ezért minden gyakorló orvos asztalán helyet érdemel, zsebkönyv lévén a betegágy mellett is hasznos segítség lehet, a rezidensek és az orvostanhallgatók számára pedig megbízható háttérismereteket nyújt.

Szerző: Dr. Matthias Imöhl, laboratóriumi diagnosztika szakorvos 5 Institut für Klinische Chemie, Transfusions- und Laboratoriumsmedizin BG-Kliniken Bergmannsheil – Universitätsklinik Bochum
Fordította: Dr. Kemény Annamária
Szakmailag lektorálta és a hazai viszonyokra adaptálta: Dr. Hadarits Ferenc, Szombathely

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK:


Méretek: 100x135 mm
Oldalszám: 351
ISBN 978-963-87751-0-8
Sorozat: Orvosi zsebkönyvtár

bolti ár 3450 Ft
webáruházi ár 3250 Ft

HAMAROSAN RENDELHETŐ


 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitterJP-Bookmark