orvosikonyv.hu

orvosi szakkönyvek, egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok áruháza

 
  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Orvosi szakkönyvek Orvosi zsebkönyvtár Orvosi rövidítések nemzetközi gyűjt.

Orvosi rövidítések nemzetközi gyűjteménye

E-mail
Orvosi rövidítésekSzámos nyelven megjelent, nemzetközi sikerkönyv, az orvostudomány minden szakterületére kiterjedő, több mint 10 000 orvosi szakkifejezés rövidítésének, továbbá betűszavaknak, mozaikszavaknak lehetséges (gyakori és ritka) jelentéseinek gyűjteménye. Joggal reméljük, hogy a tizenöt szakterületre kiterjedő gyűjteménynagy sikerre számíthat hazánkban is.

Megjelenés: 2008
Méretek: 100x135 mm
Oldalszám: 240
ISBN 978-963-87751-3-9
Sorozat: Orvosi zsebkönyvtár

bolti ár 3450 Ft
webáruházi ár 3250 Ft

Menny.

Orvosi rövidítések

Napjaink külföldi orvosi szakirodalmában sosem látott mennyiségű betűszó és más rövidítés fordul elő. Aki idegen nyelvű szakirodalmat vesz a kezébe, óhatatlanul találkozik valamely rövidítéssel, betűszóval, mozaikszóval. Mindez a hazai szakirodalomra, sőt a mindennapi orvosi gyakorlatra, így a zárójelentésekre, vizsgálati leletekre és az orvosi feljegyzésekre is jellemző, ahol – kellően kifejező magyar szófordítások híján – rendszeres az angol kifejezések, illetve az azokból képzett betűszavak használata.

  • számos nyelven megjelent, nemzetközi sikerkönyv
  • több mint 10 000 orvosi szakkifejezés rövidítése, továbbá betűszavak, mozaikszavak lehetséges (gyakori és ritka) jelentései
  • az orvostudomány minden szakterületére kiterjedő, átfogó gyűjtemény
  • betűrend szerinti felépítés a könnyű és gyors kereshetőség érdekében

Reményeink szerint kötetünk nagy sikert arat itthon is, nemcsak a gyakorló és kutató orvosok, a szakirodalmat böngésző, idegen vagy magyar nyelvű tudományos közleményeket olvasó Kollégák és a külföldi szakmai gyakorlatot teljesítő orvostanhallgatók körében, hanem a pszichológusok, gyógyszerészek, tolmácsok, szakfordítók számára is hasznos segítőtárssá válik.


Megjelenés: 2008
Méretek: 100x135 mm
Oldalszám: 240
ISBN 978-963-87751-3-9
Sorozat: Orvosi zsebkönyvtár

bolti ár 3450 Ft
webáruházi ár 3250 Ft

Menny.


 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitterJP-Bookmark