orvosikonyv.hu

orvosi szakkönyvek, egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok áruháza

 
  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Szülészet, nőgyógyászat,infertilitás

Szülészet | Nőgyógyászat | Infertilitás -- Klinikai kézikönyv

E-mail
Szülészet | Nőgyógyászat | Infertilitás„Kiváló összeállítás, amely nélkülözhetetlen korunk szülész-nőgyógyászati munkájában. Bármennyire is próbáltam, egyszerűen nem találtam olyan dolgot, ami hiányozna belőle. Ez a könyv igazi kincs!” -- olvasható Dr. Alan Decherney, a kötet amerikai lektorának előszavából.Megjelenés: 2009
Méretek: 110x165 mm
Oldalszám: 672
ISBN: 978-963-88275-6-2
Sorozat: Önálló orvosi szakkötetek

bolti ár 4990 Ft
webáruházi ár 4200 Ft

Menny.

Szülészet | Nőgyógyászat | Infertilitás„Ez a "túlélő csomag" kitűnő segítség azok számára akik gyorsan és egyszerűen szeretnének a gyógyításban használható, legfrissebb adatokhoz hozzájutni” – részlet a magyar kiadás szakmai lektora, Dr. Nagy Sándor Phd, egyetemi docens előszavából.

A számos nyelven megjelent nemzetközi sikerkönyv 1990 óta a 6. kiadást érte meg. Az általános szülészeti és nőgyógyászati tudásanyagot tükröző algoritmusok mellett az általános medicina, a perinatológia, a reproduktív endokrinológia és a nőgyógyászati onkológia legújabb eredményeiből is megismerhetők a leghasznosabb információk. Logikus felépítésben, szellemes megjegyzésekkel, korszerű idézetekkel ismerhetjük meg a legkorszerűbb szakmai ajánlásokat és jelentős irodalmi hivatkozásokat, amelyeket a nemzetközi gyakorlatban alkalmaznak.

Reményeink szerint a könyvet a hazai szülész-nőgyógyászok, szakorvosjelöltek és szülésznők, sőt az érdeklődő orvostanhallgatók is eredményesen alkalmazzák munkájuk során.

„Kiváló összeállítás, amely nélkülözhetetlen korunk szülész-nőgyógyászati munkájában. Bármennyire is próbáltam, egyszerűen nem találtam olyan dolgot, ami hiányozna belőle. Ez a könyv igazi kincs!” - DR. ALAN DECHERNEY, igazgató, Reproductive Biology and Medicine Branch, National Institute of Child Health and Human Development, National Institute of Health.

Szerzők:

Dr. John David Gordon, Dr. Jan Rydfors, Dr. Maurice Druzin, Dr. Yona Tadir, Dr. Yasser El-Sayed, Dr. John Cahn, Dr. Dan Lebovic, Dr. Elizabeth Langen, Dr. Katherine Fuh


Megjelenés: 2009
Méretek: 110x165 mm
Oldalszám: 672
ISBN: 978-963-88275-6-2
Sorozat: Önálló orvosi szakkötetek

bolti ár 4990 Ft
webáruházi ár 4200 Ft

Menny.


 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitterJP-Bookmark