orvosikonyv.hu

orvosi szakkönyvek, egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok áruháza

 
  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Különleges Ajándékszettek ÚJ!!

Különleges Ajándékszettek

E-mail

Varázslatos és emlékezetes ... két divatos és exkluzív ékszercsalád hölgyeknek


Angyali Kristályok Ajándékszettek:
Féldrágakő karkötő szív alakú medállal, ezüstözött nyaklánccal, plüss ékszertartóval, pozitív megerősítések kártyával - 5 féle féldrágakővel kapható, elegáns, a kőhöz illő díszdobozban, a kő leírásával. 

Ajándékozza meg szeretteit a féldrágakövek univerzális erejével!

A természet keze formálta ezeket a kristályokat, amelyek összekötik a láthatatlan világot a láthatóval, az éteri világot az emberivel.

A féldrágakövek évezredek óta az ember segítőtársai. Tiszta energiájuk gyógyít és életerővel tölt fel, harmóniát sugároz a léleknek, és segíti a meditációt. Az érzelmi életre, a hangulatra, a test működésére gyakorolt jótékony hatásuk ősidők óta ismert. Viselőjüket kiegyensúlyozottabbá teszik, és az energetikai gátak feloldásában, az energiaközpontok aktiválásában is hatékonyan segédkeznek.

 ← Válogasson az Angyali Kristályokból a bal oldalon látható listában, vagy az alábbiak közül a megfelelőre klikkelve: Szerelem, szeretet: Rózsakvarc, Szerencse, bőség: Aventurin, Gyógyulás, egészség: Hematit, Nyugalom, erő: Hegyikristály, Életöröm, pozitív energia: Hókvarc, Kreativitás, lendület, karrier: Karneol , Vágyak, álmok, célok: Ametiszt

IgazGyöngy Ajándékszettek - egy ajándék, amire örökké emlékezni fognak 

Természetes úton képződött, tenyésztett igazgyöngy, tiszta és természetes forrásból!

Az elegáns, alkalomhoz illő díszdobozban található egy igazi kagyló, amiben egy igazgyöngy rejtőzik, valamelyik, az öt színváltozat közül – minden szín egyedi jelentést hordoz. Nikkelmentes gyöngytartó medállal és nyaklánccal. 

Csodálatos ajándék az óceán mélyéről, ahol minden gyöngy egyedi és különleges, a medálban ragyogva végtelenül pozitív erőt sugároz. Az ősi legenda úgy tartja, hogy a kagyló felnyitása varázslatos pillanat, s az ilyenkor tett kívánság teljesül.

Töltse ki életét mindaz, amit az igazgyöngy jelképez: a remény, a szeretet és a boldogság.

Lepje meg és varázsolja el szeretteit ezzel a különleges ajándékkal, hogy kívánságai és mindaz, amit az IgazGyöngy jelképez, valóra váljanak!

Válogasson az IgazGyöngy Ajándékszettekből a bal oldalon látható listában, vagy az alábbiak közül a megfelelőre klikkelve: Barátság, Szerelem, szeretet, Egy különleges embernek, Szerencse, Tündérek 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitterJP-Bookmark