orvosikonyv.hu

orvosi szakkönyvek, egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok áruháza

 
  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Orvosi szakkönyvek Orvosi adattár Gyógyszeres kezelés terhesség és szoptatás alatt

Gyógyszeres kezelés terhesség és szoptatás alatt

E-mail
Orvosi adattár: Gyógyszer alkalmazása terhesség és szoptatás idején Az Orvosi adattár Gyógyszeres kezelés terhesség és szoptatás alatt című kötete hatóanyagok szerint betűrendbe rendezve ismerteti a gyógyszerekre vonatkozó FDA ajánlásokat terhesség és szoptatás esetén a hazai alkalmazási elõiratokkal összhangban. Hasznos szakmai segédeszköz minden gyakorló orvos számára.


Megjelenés: 2010
Méretek: 85x55 mm
Oldalszám: 64
ISBN 978-963-88595-7-0
Sorozat: Orvosi adattár

bolti ár 1695 Ft
webáruház ár 999 Ft

Menny.

Az Orvosi adattár Gyógyszeres kezelés terhesség és szoptatás alatt című kötete hatóanyagok szerint betűrendbe rendezve ismerteti a gyógyszerekre vonatkozó FDA ajánlásokat terhesség és szoptatás esetén a hazai alkalmazási elõiratokkal összhangban. Hasznos szakmai segédeszköz minden gyakorló orvos számára. A várandós vagy szoptató nő állapotától függetlenül számos betegségben szenvedhet – legyen szó acut gastroenteritisről, acut cholecystitisről, szénanátháról, asthmáról, szívbetegségről, fertőzésről, bőrkiütésekről vagy gyulladásról, sőt akár onkológiai megbetegedésről vagy epilepsziáról –, amelynek kezelése nemcsak a terhesgondozást végző szakorvosra, hanem a társszakmák képviselőire is hárul.


Az Orvosi adattár 6. kötete hatóanyagok szerint betűrendbe rendezve ismerteti a gyógyszerekre vonatkozó FDA ajánlásokat terhesség és szoptatás esetén a hazai alkalmazási előiratokkal összhangban. Hasznos szakmai segédeszköz minden gyakorló orvos számára.KAPCSOLÓDÓ KIADVÁNYAINK:Megjelenés: 2010
Méretek: 85x55 mm
Oldalszám: 64
ISBN 978-963-88595-7-0
Sorozat: Orvosi adattár

bolti ár 1695 Ft
webáruház ár 999 Ft

Menny.


 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitterJP-Bookmark