orvosikonyv.hu

orvosi szakkönyvek, egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok áruháza

 
  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Kedvezmények, szállítás

Kedvezmények, vásárlás, szállítás

E-mail

Könyvrendelés

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termékeink webes árát vesszük figyelembe a szállítási költség valamint valamennyi akciónk tekintetében.
Szállítási költségek az alábbiak szerint alakulnak:

  • 5000 Ft-os értékhatárig a kiküldés költségét a megrendelő viseli, mely könyvek számától, méretétől függetlenül rendelésenként országosan 990 Ft. 
  • 5000 Ft, vagy afeletti megrendelés esetén a szállítási költséget a Zafír Press Kiadó átvállalja, a megrendelő számára ingyenes.
  • A fenti szállítási költségek élnek a különböző akciós ajánlatoknál, valamint a kuponok, illetve egyéb kedvezmények igénybevétele esetén is!

MESZK tagoknak járó extra kedvezmény

A Zafír Press Orvosi és Egészségügyi szakkönyvkiadó és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara együttműködésének keretében a kamarai tagok állandó extra 10% árkedvezménnyel rendelhetik meg weboldalunkon kiadónk gondozásában megjelent egészségügyi ismeretterjesztő, orvosi témájú szakkönyveket, valamint betegtájékoztató kiadványokat.
A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a Kamara által megküldött kódot a megrendelés folyamán a KUPON/UTALVÁNY/KEDVEZMÉNYKÁRTYA mezőben kérünk feltüntetni.
- Az árkedvezményt az időszaki akciók esetén is biztosítjuk, azonban a postaköltségre az árkedvezmény nem vonatkozik.
A kedvezmény igénybevétele esetén a rendelt kiadványokért fizetendő végösszegből kerül levonásra a 10 % kedvezmény (a postaköltségből nem), melyről külön e-mailben küldünk visszaigazolást.

HMAA tagoknak járó extra kedvezmény

Az Amerikai Magyar Orvosszövetség tagjainak további 10 % kedvezményt biztosítunk a webáruházunkból történő rendelés esetén.
A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a HMAA hírlevelében megküldött kódot a megrendelés folyamán a KUPON/UTALVÁNY/KEDVEZMÉNYKÁRTYA mezőben kérünk feltüntetni.
- Az árkedvezményt az aktuális akciók esetén is biztosítjuk, azonban a postaköltségre az árkedvezmény nem vonatkozik.
A kedvezmény igénybevétele esetén a rendelt kiadványokért fizetendő végösszegből kerül levonásra a 10 % kedvezmény (a postaköltségből nem), melyről külön e-mailben küldünk visszaigazolást.
(Tájékoztató információ: A webáruházi rendszerünk által küldött automatikus visszaigazoló e-mail a rendelésről még nem fogja tartalmazni az extra árengedményt. A kedvezményt tartalmazó fizetendő összegről a rendelés során megadott e-mail címre külön írásos információt küldünk.)

MAGYAR KEDVEZMÉNYHÁLÓZAT - kedvezmenyhalozat.hu
A Zafír Press Kiadó a Kedvezményhálózat elfogadóhelyeként, 5% Árkedvezményt biztosít minden kedves Vásárlójának, aki rendelkezik KEDVEZMÉNYKÁRTYÁVAL.
Az árkedvezményt az akciós könyv, termékárakból is biztosítjuk, azonban a postaköltségre a kedvezmény nem vonatkozik.
Az árkedvezmény a rendelés végösszegéből kerül levonásra.

KÉRJÜK HOGY AMENNYIBEN VALAMELY KEDVEZMÉNYÜNKET IGÉNYBE KÍVÁNJA VENNI ANNAK KÓDJÁT, SORSZÁMÁT
a KUPON/UTALVÁNY/KEDVEZMÉNYKÁRTYA SORSZÁMA 
mezőben feltüntetni szíveskedjenek!
VALAMINT 15.000 FT FELETTI VÁSÁRLÁSNÁL
A VÁLASZTOTT AJÁNSÉK KÖNYV CÍMÉT
A MEGRENDELÉS SORÁN, AZ AJÁNDÉK PONTBA TÜNTESSÉK FEL!

Köszönjük, hogy webáruházunkban vásárolt! Amennyiben kiadványaink elnyerték tetszésüket kérjük, ajánlja másoknak is!

Üdvözlettel:

Zafír Press Kiadó

 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitterJP-Bookmark