orvosikonyv.hu

orvosi szakkönyvek, egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok áruháza

 
  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Orvosi szakkönyvek Orvosi zsebkönyvtár Elektrokardiográfia, 60 esetismertetés

Elektrokardiográfia, 60 esetismertetés

E-mail
Elektrokardiográfia, 60 esetismertetés Az EKG-leletek értelmezését és a klinikai összefüggésbe való átültetését hivatott segíteni kötetünk, amely minden, elektrokardiográfiai vizsgálatot végző orvosnak megbízható támpontot jelent a leggyakoribb kórképek esetében. Az EKG-leletek értelmezését és a klinikai összefüggésbe való átültetését hivatott segíteni kötetünk, amely minden, elektrokardiográfiai vizsgálatot végző orvosnak megbízható támpontot jelent a leggyakoribb kórképek esetében.

Megjelenés: 2007
Méretek: 100x135 mm
Oldalszám: 272
ISBN 978-963-06-3302-4
Sorozat: Orvosi zsebkönyvtár

bolti ár 3450 Ft
webáruházi ár 3250 Ft

Menny.

  • Elektrokardiográfia, 60 esetismertetésEgyedülálló esetismertetés- és EKG-lelet-gyűjtemény az elektrokardiográfia témakörében.
  • A szakkönyv 60 elektrokardiográfiai esetleírást tartalmaz, amelyek a mindennapi kardiológiai és háziorvosi praxisban, valamint a sürgősségi ellátásban igen gyakran előforduló problémát tárgyalnak.
  • Minden esetelemzés az anamnézis és a fizikális vizsgálat eredményének rövid ismertetésével kezdődik, hogy az EKG-lelet eltéréseit a megfelelő klinikai összefüggésben értelmezhessük.
  • A kérdésekbe foglalt problémafelvetésre részletes választ kapunk, amely rendszerint a klinikai szempontokra és a további teendőkre fókuszál.
  • A tömör, didaktikus összeállítás segíti a gyors tájékozódást az adott témában, zsebkönyv méretéből adódóan a kötet akár a betegágy mellett is hasznos segítségül szolgál.

Szerző: Dr. Dedabrata Mukherjee, az Intervencionális Kardiológia Tyler Gill professzora, Gill Heart Institute, Division of Cardiovascularis Medicine, University of Kentucky
Fordította: Dr. Pécsi Tibor

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK:


Megjelenés: 2007
Méretek: 100x135 mm
Oldalszám: 272
ISBN 978-963-06-3302-4
Sorozat: Orvosi zsebkönyvtár

bolti ár 3450 Ft
webáruházi ár 3250 Ft

Menny.


 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitterJP-Bookmark