orvosikonyv.hu

orvosi szakkönyvek, egészségügyi ismeretterjesztő kiadványok áruháza

 
  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Ismeretterjesztő kiadványok Diétás szakácskönyvek

Diétás szakácskönyv

Szívbarát receptek -- Paul Gayler előszava

E-mail

koleszterindiéta_receptekPaul Gayler: „Ez a könyv a mai világunkba illeszthető egészséges táplálkozással foglalkozik, csak a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk ötletdúsan, jó érzékkel és kellő gondossággal. Mindehhez segítségül hívom három évtized értékes tapasztalatát és a sok különböző ízvilágot, melyeket a világkörüli útjaim során ismertem meg." A következőkben néhány mintaoldalt adunk közre – ízelítőül. Jó étvágyat!

Bővebben...
 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitter

Szívbarát receptek -- Részletes tartalom

E-mail

koleszterindiéta_receptekPaul Gayler: „Ez a könyv a mai világunkba illeszthető egészséges táplálkozással foglalkozik, csak a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk ötletdúsan, jó érzékkel és kellő gondossággal. Mindehhez segítségül hívom három évtized értékes tapasztalatát és a sok különböző ízvilágot, melyeket a világkörüli útjaim során ismertem meg." A következőkben néhány mintaoldalt adunk közre – ízelítőül. Jó étvágyat!

Bővebben...
 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitter

Szívbarát receptek -- A kiadó előszava

E-mail

koleszterindiéta_receptekPaul Gayler: „Ez a könyv a mai világunkba illeszthető egészséges táplálkozással foglalkozik, csak a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk ötletdúsan, jó érzékkel és kellő gondossággal. Mindehhez segítségül hívom három évtized értékes tapasztalatát és a sok különböző ízvilágot, melyeket a világkörüli útjaim során ismertem meg." A következőkben néhány mintaoldalt adunk közre – ízelítőül. Jó étvágyat!

Bővebben...
 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitter

Szívbarát receptek -- Szerzőkről

E-mail

koleszterindiéta_receptekPaul Gayler: „Ez a könyv a mai világunkba illeszthető egészséges táplálkozással foglalkozik, csak a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk ötletdúsan, jó érzékkel és kellő gondossággal. Mindehhez segítségül hívom három évtized értékes tapasztalatát és a sok különböző ízvilágot, melyeket a világkörüli útjaim során ismertem meg." A következőkben néhány mintaoldalt adunk közre – ízelítőül. Jó étvágyat!

Bővebben...
 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitter

Szívbarát receptek -- Diétás szakácskönyv

E-mail

koleszterindiéta_receptekPaul Gayler: „Ez a könyv a mai világunkba illeszthető egészséges táplálkozással foglalkozik, csak a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk ötletdúsan, jó érzékkel és kellő gondossággal. Mindehhez segítségül hívom három évtized értékes tapasztalatát és a sok különböző ízvilágot, melyeket a világkörüli útjaim során ismertem meg." A következőkben néhány mintaoldalt adunk közre – ízelítőül. Jó étvágyat!

Bővebben...
 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitter

A koleszterin csökkenthető -- Receptek

E-mail

koleszterindiéta_receptekE könyvből megtanulhatjuk, hogyan táplálkozzunk okosan, a koleszterinszintet, így a szívünk, ereink egészségét is szem előtt tartva, és legfőképpen azt, hogy ma már nem kell választanunk az egészség és a finom ételek között. A következőkben néhány mintaoldalt adunk közre – ízelítőül. Jó étvágyat!


Megjelenés: 2009
Méretek: 210x210 mm
Oldalszám: 144
ISBN: 978-963-88275-2-4
Sorozat: Diétás szakácskönyvek
bolti ár 3390 Ft
webáruház ár 3210 Ft

    nem rendelhető

Receptek a koleszterindiétához >>

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK











 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitter

A koleszterin csökkenthető -- Bevezetés

E-mail

A koleszterin csökkenthetőA mesterszakács szerző – Daniel Green – nemzetközi sikerkönyvet alkotott: a fűszerek ötletdús és okos kombinálásával – a bazsalikomtól és a mentától a gyömbérig, a chiliig és a citromfűig – úgy bolondítja az egyszerűbb fogásokat is, hogy az ételek csodálatos ízekkel telítődnek, és észrevétlenül helyettesíti az ízfokozó, ám a koleszterinszintet emelő zsírokat. „Mesteri fogásokkal” csökkenti a tejszín és a vaj használatát is anélkül, hogy ez az ízek rovására menne. A kötet társszerzője Catherine Collins RD a londoni St. George Kórház vezetõ dietetikusa, Brit Dietetikus Társaság hivatalos szóvivője, aki állandó szereplője a különböző televízióműsoroknak.

Bővebben...
 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitter

A koleszterin csökkenthető -- Daniel Green előszava

E-mail

A koleszterin csökkenthetőA mesterszakács szerző – Daniel Green – nemzetközi sikerkönyvet alkotott: a fűszerek ötletdús és okos kombinálásával – a bazsalikomtól és a mentától a gyömbérig, a chiliig és a citromfűig – úgy bolondítja az egyszerűbb fogásokat is, hogy az ételek csodálatos ízekkel telítődnek, és észrevétlenül helyettesíti az ízfokozó, ám a koleszterinszintet emelő zsírokat. „Mesteri fogásokkal” csökkenti a tejszín és a vaj használatát is anélkül, hogy ez az ízek rovására menne. A kötet társszerzője Catherine Collins RD a londoni St. George Kórház vezetõ dietetikusa, Brit Dietetikus Társaság hivatalos szóvivője, aki állandó szereplője a különböző televízióműsoroknak.

Bővebben...
 
FacebookGoogle bookmarkIWIWTwitter


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL